Családi Kalandklub - Újévköszöntő Túra
Menu Content/Inhalt
Üdv! arrow Aktuális arrow Újévköszöntő Túra

Akikre büszkék vagyunk

Apródjaink: Joci és Laci

Szavazz!

Tábor Értékelő
 

Belépés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

Statisztika

Látogatók: 1965274
Újévköszöntő Túra

Jan. 14. szombat:

ÚJÉVKÖSZÖNTŐ TÚRA

A Nagykovácsi-környéki erdőbe megyünk, hogy oltárunknál, elégessük a múltbéli rosszat, s ígéretet tegyünk, hogy a jóra törekszünk.

Találkozás:      10 órakor a 63-as busz hűvösvölgyi végállomásánál

(Csak azokra várunk –max. 5 percet– akik konkrétan jelezték, hogy jönnek! Előfordulhat, hogyha minden jelentkező már megérkezett, akkor a meghirdetett időponthoz képest, előbb elindulunk az éppen induló járművel!!!- hogy ne kelljen sokat várni a következőre)

Hoznivalók:   BKV. jegyek (ill. bérlet), diákigazolvány, időjárásnak megfelelő, meleg öltözet, kényelmes, zárt lábbeli (túrabakancs, vagy csizma), melegíthető hidegélelem, elegendő innivaló, egy lapra leírt rossz dolgok, amelyektől szabadulni szeretnénk. (HÓ esetén, esetleg szánkó-, vagy valamilyen „hócsúszka”)

Túraleírás:      Terveink szerint, Nagykovácsiban, a Nagy-szénástól nyugati irányban lévő (általunk, „Hivatások Mezejének” nevezett) tisztásra megyünk, ahol jó hivatásokért imádkozunk. Innen megyünk tovább, D-DK-i irányba, az általunk „Róka-várnak” nevezett katlanba. Hogy ne nagyon fázzunk, itt tüzet is gyújtunk és eszünk. Az itt rakott tűzből, egy „átalakított” konzervdoboz segítségével, a kb. 2 km-re lévő oltárunkhoz viszünk parazsat, hogy az abból szított tűzön, jelképesen elégethessük a múltbéli rosszakat. Itt teszünk ígéretet a jóra való törekvésre, és imádkozunk rossz úton járó embertársainkért is és hogy áldásokkal bővelkedő esztendő legyen számunkra a 2012-es év.

A teljes program befejeződik:      kb. 18 órakor             (Nagykovácsiban)

Az időjárás- és a hangulat függvényében, hamarabb, vagy később is befejeződhet a program!

A meghirdetett programokat, kedvezőtlen időjárás esetén is (esetleges programmódosítással) megtartjuk!

Programjainkra, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Esetleges adományaival, klub-foglalkozásaink költségeinek fedezéséhez járul hozzá, minden adakozó.

köszönjük!

 
< Előző   Következő >